Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/avantiar/public_html/wp-content/themes/avanti/single-now_news.php on line 34

Planning Permission for The Children’s Hospital, Sheffield

bdonline – 15 February 2013

The practice won a competition to design the Sheffield hospital in April 2012.

Avanti Architects has been given planning permission for a £40 million extension to the Children’s Hospital in Sheffield.

The new building provides the hospital’s main entrance, with a light-filled atrium featuring a colourful tube suspended from the ceiling that highlights the reception desk.

The building also features outpatients consulting suites, specialist treatment areas and three wards with single rooms and en-suites.

The design uses brickwork to tie in with the Edwardian red brick of the original hospital building.

Avanti Architect won the competition to design the hospital in April 2012.

 

 


TAGS

NOW, Press, The Children’s Hospital Sheffield,